Automatisk antivirus

Automatisk antivirus gir antivirusbeskyttelse. Komponentene oppdager og nøytraliserer trusler, annonseprogrammer og apper, som svindlere kan bruke til å skade enheten eller utnytte dine personlige data.

Skann enhet

Skann enhet utfører følgende funksjoner:

Automatisk antivirus

Automatisk antivirus inkluderer alle skannerfunksjoner og gir automatisk enhetsbeskyttelse 24/7. Automatisk antivirus oppdager trusler i åpne filer og skanner apper i sanntid etter hvert som de installeres på enheten. Antivirusdatabaser og skytjenesten Kaspersky Sikkerhetsnettverk brukes til å gi automatisk beskyttelse.

Hvis en app som samler inn og sender informasjon er installert på enheten din, kan Kaspersky-appen klassifisere den som skadelig programvare.

Konfigurer automatiske antivirusinnstillinger

Se også

Skann & Automatisk Anti-Virus

Oppdatere antivirusdatabaser